Nieuws

Proef en beleef de BOERenmarkt XL tijdens ChefsRevolution

Het zal je niet zijn ontgaan: ChefsRevolution 2016 staat voor de deur. Zondag 18 en maandag 19 september vindt het Avant-garde Cuisinefestival plaats in en om De Librije en Theater De Spiegel. Een van de vrij toegankelijke activiteiten is de BOERenmarkt XL, waar je kennismaakt met producten uit Nederland.

Ontdek, proef en beleef de BOERenmarkt XL tijdens ChefsRevolution op zondag 18 en maandag 19 september.

De Librije
Een initiatief van Thérèse en Jonnie Boer van De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas en Carola Ruhl.

Producten uit Nederland
Op de BOERenmarkt XL maak je op laagdrempelige wijze kennis met de producten en ingrediënten die Nederland rijk is.

Thérèse en Jonnie Boer
Wat te denken van zo’n dertig (wijn)boeren en verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse.

Alliance Gastronomique
Verder kun je genieten van (h)eerlijke producten en is een fijne selectie van chefs van Alliance Gastronomique aanwezig.

Zij bereiden de heerlijkste gerechtjes in samenwerking met één van de boeren. Voor slechts 9 euro proef je een bijzondere wijn-spijscombinatie.

Programma
De BOERenmarkt XL is beide dagen geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Benieuwd naar het volledige programma? Kijk dan op de website van ChefsRevolution.

Exclusieve video’s ChefsRevolution

ChefsFriends is mediapartner van ChefsRevolution en presenteert op de site een aantal video’s over de activiteiten die plaatsvinden tijdens het tweedaagse evenement. Inmiddels hebben Jonnie en Thérèse twee van de negen topchefs die een kookdemonstratie komen doen, aan jullie voorgesteld. Hieronder de video waarin Thérèse vertelt over de demo van Jonnie.

Vorig artikel

Einde aan onzekerheid voor sterrestaurant Kasteel Heemstede

Volgend artikel

Video ChefsRevolution: Jonnie Boer over Vladimir Mukhin

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.