Nieuws

Video ChefsRevolution: Jonnie Boer over Vladimir Mukhin

Rusland op het podium van Theater De Spiegel in Zwolle, en dat was nog niet eerder het geval tijdens ChefsRevolution. Maandag 19 september is er een interactieve kookdemonstratie van Vladimir Mukhin van White Rabbit in Moskou. ‘Hij gaat jullie laten zien wat ik ook nog niet weet’, aldus Jonnie Boer.

Niet eerder stond een Russische topchef op het podium van Theater De Spiegel voor een kookdemonstratie tijdens ChefsRevolution.

White Rabbit
In 2016 is die eer voor Vladimir Mukhin van White Rabbit in Moskou, nummer 18 in de lijst World’s 50 Best.

Tickets
Zijn interactieve demonstratie vindt plaats op maandag 19 september. De laatste tickets, ook voor maandag 18 september, zijn verkrijgbaar via www.chefsrevolution.com/tickets.

De Librije
Het tweedaagse gastronomische evenement ChefsRevolution is een initiatief van Jonnie en Thérèse Boer en wordt gehouden in en rond driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

Boerenmarkt
Op de Boerenmarkt XL maken bezoekers kennis met een dertigtal (wijn)boeren en verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse. Meer over deze bijzondere foodmarkt, die gratis is te bezoeken, vind je hier.

Culinaire evenement
ChefsFriends is mediapartner van ChefsRevolution en plaatst de komende tijd regelmatig video’s over alles wat er te doen is op het tweedaagse culinaire evenement.

Rasmus Kofoed
Eerder al publiceerden we de video waarin Jonnie zijn Spaanse driesterrencollega Eneko Atxa en de eveneens met drie Michelinsterren bekroonde Rasmus Kofoed voorstelt.

In onze eerste video over de in Zwolle aanwezige topchefs komt Thérèse aan het woord over de kookdemonstratie van Jonnie.

Vorig artikel

Proef en beleef de BOERenmarkt XL tijdens ChefsRevolution

Volgend artikel

End of Summer Party bij De Beejekurf in Venray

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.