Nieuws

Sterrestaurant Perceel viert voorjaar met speciaal arrangement

Bij restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel kun je nog tot en met het einde van deze maand reserveren voor een speciaal voorjaarsarrangement. Voor 79,50 per persoon geniet je van een aperitief, drie chefs bites, een verrassingsmenu van vier gangen en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Het Voorjaarsarrangement van sterrestaurant Perceel in Capelle aan den IJssel staat nog tot het einde van de maand op de kaart.

Verrassingsmenu
Op woensdagen, donderdagen en zondagen in mei geniet je voor 79,50 euro per persoon van een bruisend aperitief, drie smaakmakertjes, een Chefs Bite verrassingsmenu van vier gangen en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Lunch en diner
Het arrangement is beschikbaar als lunch en als diner. Reserveren kan via de – nieuwe – website van Perceel onder vermelding van ‘Voorjaarsarrangement’.

Vorig artikel

Zuid-Afrikaanse zout- en wijnervaring bij Brasserie NL

Volgend artikel

Vredelievende wijn-spijscombinaties bij Restaurant O Mundo in Wageningen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.