Zuid-Afrikaanse zout- en wijnervaring bij Brasserie NL
De beroemde Zuid-Afrikaanse chef Craig Cormack komt naar Nederland. Maandag 23 mei verzorgt hij in samenwerking met Ruben van Dieten van Brasserie NL in Leidschendam een diner, dat in het teken staat van een zout- en wijnervaring. Jacobus Boelen zorgt voor de bijpassende wijnen.
De zout- en wijnervaring is een samenwerking tussen de Zuid-Afrikaanse wijnleverancier Fleur du Cap en de eveneens uit dat land afkomstige chef Craig Cormack, eigenaar en chef-kok van The Goose Roasters in Stellenbosch.
Ruben van Dieten
Beide komen maandag 23 mei naar Brasserie NL op uitnodiging van chef en eigenaar Ruben van Dieten en Jacobus Boelen.
Voor 50 euro heb je een plek aan tafel en geniet je van een fantastisch diner inclusief aperitief en amuse, tafelwater, wijnen van Fleur du Cap en koffie of thee.
Reserveren
De ontvangst is om 18.00 uur. Wil je erbij zijn, neem dan contact op met Brasserie NL door het sturen van een e-mail naar info@brasserienl.com.
JRE Nederland
Ruben van Dieten en Brasserie NL zijn aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.