Nieuws

Proef de winter met arrangement Van der Valk Eindhoven

Proef de winter met het Winter Vakantie in Eindhoven Arrangement van het Van der Valk-hotel in Eindhoven. Je verblijft drie nachten op een Torenkamer en geniet van onder andere het live cooking ontbijtbuffet, één dinerbuffet en de wellness. Te boeken tot en met 1 maart.

Geniet van de winterse gezelligheid en de prachtige omgeving van de Genneper Parken met het speciale arrangement van het Van der Valk-hotel in Eindhoven.

Ontbijtbuffet
Met het Winter Vakantie in Eindhoven Arrangement verblijf je vier dagen in het hotel. Je overnacht op een Torenkamer, inclusief live cooking ontbijtbuffet.

Wellness
Ook inbegrepen zijn een welkomstdrankje bij aankomst, één live cooqing dinerbuffet inclusief consumpties, gratis gebruik van het sport & wellness center, gratis parkeren en gratis wifi.

Reserveren
Het arrangement is te boeken tot en met 1 maart 2017 en heeft een vanaf-prijs van 120 euro per persoon. Voor meer informatie en de voorwaarden op de website van het Van der Valk-hotel in Eindhoven.

Vorig artikel

Italiaanse avond met Pasta e Basta bij Landgoed Lauswolt

Volgend artikel

Video: de Nederlandse kaastrolley van Bord’Eau in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.