Nieuws

Italiaanse avond met Pasta e Basta bij Landgoed Lauswolt

Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag en Pasta e Basta slaan de handen ineen voor twee avonden in Italiaanse sfeer. Vrijdag 3 en zaterdag 4 februari kun je in sterrestaurant De Heeren van Harinxma van Italiaanse gerechten en word je zingend bediend. Het diner wordt afgesloten met een afterparty.

Genieten van Italiaanse gerechten en zingend worden bediend? Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari zorgt Bilderberg Landgoed Lauswolt weer voor deze bijzondere combinatie.

De Heeren van Harinxma
Voor de zesde maal komt het team van het bekende Italiaanse restaurant Pasta e Basta naar De Heeren van Harinxma.

Michelin
De brigade van het door Michelin bekroonde restaurant zorgt voor de heerlijkste gerechten uit de Italiaanse keuken.

Italiaans
De gastvrouwen en -heren van Pasta e Basta zorgen met hun zang voor het ultieme Italiaanse gevoel. Na afloop van het diner wordt een ‘geweldig gezellige’ afterparty georganiseerd in de bar van het hotel.

Dinerarrangement
De prijs voor het dinerarrangement bedraagt 87,50 euro per persoon. Hierbij zijn inbegrepen een Italiaanse ontvangst met prosecco, een viergangendiner en koffie met limoncello als afsluiting van het diner.

De dranken tijdens het diner en de afterparty worden op basis van nacalculatie doorbelast.

Reserveren
Voor meer informatie of het maken van een reservering kun je bellen met telefoonnummer (0512) 38 12 45 of een e-mail sturen naar lauswolt@bilderberg.nl.

Bijzondere plekken van Landgoed Lauswolt

Bilderberg Landgoed Lauswolt is prachtig gelegen in Beetsterzwaag. Voor de camera laat directeur Marc van Gulick vier bijzondere plekken van het hotel zien.

Vorig artikel

De Loohoeve één jaar van Marleen en Jeroen Brouwer

Volgend artikel

Proef de winter met arrangement Van der Valk Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.