Nieuws

Luncharrangement Alliance 50 jaar bij De Treeswijkhoeve Waalre

Als je reden hebt voor een feestje, dan moet je dat feestje vieren. Het 50-jarig bestaan van Alliance Gastronomique is voor De Treeswijkhoeve reden om in maart en april een speciaal luncharrangement te serveren. Het tweesterrenrestaurant van Dick Middelweerd in Waalre is aangesloten bij de jubilerende restaurantvereniging.

‘De Alliance Gastronomique bestaat in 2017 vijftig jaar en is daarmee het langst bestaande culinaire samenwerkingsverband in Europa’, aldus Dick Middelweerd.

Dick Middelweerd
Reden voor de tweesterrenchef om in zijn restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre in maart en april een speciaal luncharrangement te serveren.

Alliance Gastronomique
‘Het lidmaatschap mag je als gast beschouwen als een kwaliteitszegel, een garantie voor een fantastische gastronomische ervaring.’

Michelinsterren
De Treeswijkhoeve is inmiddels al veertien jaar lid. Twee mooie redenen voor een bijzonder luncharrangement op tweesterrenniveau.

Twee gangen
In de maanden maart en april geniet je van woensdag tot en met vrijdag voor 50 euro van het Alliance-lunchmenu van twee gangen inclusief twee glazen wijn en water.

Reserveren kan via de website van De Treeswijkhoeve.

Vorig artikel

Restaurant in oude stallen historische buitenplaats van start

Volgend artikel

Goed slapen op bijzondere locaties

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.