Nieuws

Zomermenu voor ‘vriendenprijs’ bij Bretelli in Weert

Bij deze zomerse temperaturen past een zomers menu. Daarvoor kun je terecht bij het met één Michelinster bekroonde restaurant Bretelli in Weert. Eigenaar en chef-kok Jan Marrees serveert tot zaterdag 6 augustus zes gangen voor een ‘vriendenprijs’ van 50 euro per persoon.

‘Wegens het grote succes en de leuke reacties van onze gasten hebben we besloten de beschikbaarheid van ons Zomermenu te verlengen tot aan onze vakantiesluiting’, aldus Patricia en Jan Marrees, eigenaren van restaurant Bretelli.

Zes gangen
Dit betekent dat je tot zaterdag 6 augustus kunt genieten van zes gangen voor een ‘vriendenprijs’ van 50 euro per persoon.

Het menu start met tonijn en eindigt met een dessert met kersen, witte chocolade en tijm. En verder onder andere zalm, sliptong, kwartel en rundvlees.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch (0495-452028) of via de website van restaurant Bretelli. Bij de reservering vermelden dat je komt voor het Zomermenu.

Michelin
Bretelli heeft één Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Bedrijfsvideo Bretelli in Weert

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Bretelli in Weert staat voor vers, (h)eerlijk en verrassend eten in een gezellige, sfeervolle en ongedwongen omgeving.

 

Vorig artikel

Dorset in Borne houdt wie maakt me los week

Volgend artikel

In juli en augustus Summerdeal bij Brasserie NL in Leidschendam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.