Nieuws

Dorset in Borne houdt wie maakt me los week

Restaurant Dorset in Borne houdt weer de wie maakt me los week. Van dinsdag 19 juli tot en met zaterdag 23 juli kunnen bezoekers genieten van menu’s tegen aangename prijzen.

Het idee achter de week is dat vanwege de vakantiesluiting van 24 juli tot en met 17 augustus de koelkast van Dorset leeg moet. Niet alleen de koelkast overigens, ook de wijnkelder. En dat zorgt voor aangename prijzen.

Zo biedt Dorset een gerecht in een verrassingsmenu aan voor 9,95 euro. Dus 3 gangen kosten nu geen 45 euro maar 29,85 euro en 4 gangen geen 55 euro maar 39,80 euro. En ga zo maar door, meldt eigenaar Willem Dankers.

Wijnkelder
Ook de wijnkelder wordt opgeschoond, belooft Willem, om plaats te maken voor nieuwe jaargangen. Gasten kunnen informeren naar de mogelijkheden tijdens de wie maakt me los week.

Kortom: heeft u zin in gastronomische geneugten in vakantiesfeer met het oog op het vakantiebudget? Dan kan er worden geïnformeerd en geserveerd bij Dorset aan de Grotestraat 167 in Borne. Dorset is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

 

Vorig artikel

Vakantiedeal bij ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht

Volgend artikel

Zomermenu voor ‘vriendenprijs’ bij Bretelli in Weert

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.