Nieuws

Winter bij Pulitzer Amsterdam: kaasfondue en brunch

Bij hotel Pulitzer Amsterdam heb je deze winter volop mogelijkheden voor een smakelijke middag of avond uit. In Jansz Winter Garden draait het om kaasfondue, bij Celia kies je voor de bottomless brunch en in Pulitzer’s Garden geniet je van een cocktail met uitzicht op de metershoge kerstboom.

In december – dagelijks geopend van 9.00 tot 22.00 uur – is de binnentuin van Pulitzer Amsterdam omgetoverd tot een knusse wintertuin, waar je kunt genieten van winterse cocktails, warme chocolademelk en huisgemaakte lekkernijen.

Neem plaats op het verwarmde terras met dekentjes en feestelijke aankleding of reserveer een tafel in de overdekte serre, inclusief uitzicht op de metershoge kerstboom. Deze is dit jaar gehuld in een roze jasje, een ontwerp van de Londense ontwerper Roksanda Ilinčić.

Jansz

In de wintertuin van Jansz – elke dag geopend als het weer dat toelaat van 12.00 tot 20.00 uur – kun je de hele winter terecht voor een kaasfondue. Dit initiatief is een samenwerking met het nabijgelegen restaurant Smelt.

Kies voor één van de combinaties (Nederlands, Zwitsers of met truffel), bestelt daarbij iets te drinken en de bijgerechten van Jansz om te delen, en de fondue-ervaring is compleet.

Celia

Celia is de plek voor de Bottomless Brunch, beschikbaar op zaterdag en zondag. Met op het menu luchtige blueberry pancakes, Egg Royal met zalm en de cinnamon bun french toast is er voor ieder wat wils.

Voor 25 euro extra geniet je 90 minuten van onbeperkt prosecco, mimoma’s en bloody mary’s van de kaart.

Lees ook:
Foto’s: dit is het nieuwe Rijks Restaurant in Amsterdam
Hotel Okura Amsterdam opent Festive Pop-up met cadeaus en culinaire verrassingen
Mondiale MVO-prijs voor The Grand Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Meesterchocolatier presenteert bonbon met glühwein

Volgend artikel

FG Food Labs extra open, én streetfood BBQ

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.