Nieuws

FG Food Labs extra open, én streetfood BBQ

FG Food Labs in Rotterdam is in de week tussen kerst en Oud & Nieuw extra geopend voor diner. In zijn streetfoodbar, die het met een Michelinster bekroonde restaurant sinds eind september is tijdens de lunch, staat die dagen de barbecue aan en wordt de kaart uitgebreid met glühwein, warme chocolademelk en oliebollen.

Eigenaar François Geurds opent de deuren van FG Food Labs extra ‘voor een gastronomische afsluiting van het jaar’. Van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 december vindt overdag een Streetfood Winter BBQ plaats en schuif je ’s avonds aan voor een diner.

Glühwein en chocolademelk

Naast allerlei smakelijks van de barbecue is het die dagen ook mogelijk om glühwein en/of warme chocolademelk te bestellen, en staan oliebollen op het menu. Je kunt aanschuiven zonder reservering.

Voor het diner wordt het reserveren van een tafel wel geadviseerd. De genoemde vier dagen ben je welkom vanaf 18.30 uur. Op de laatste dag van het jaar kookt François wederom voor daklozen. Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen zij opscheppen wat ze willen.

Lees ook:
François Geurds gooit roer om bij FG Food Labs Rotterdam
Pieter Timmer neemt Joelia Rotterdam over van Mario Ridder
Foto’s vernieuwde restaurant van hotel New York Rotterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Winter bij Pulitzer Amsterdam: kaasfondue en brunch

Volgend artikel

Handige verpakking voor voedsel: drie tips

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.