Nieuws

Wine & Dine met Toscaanse wijnen bij restaurant De Leuf

Bij restaurant De Leuf in Ubachsberg kun je donderdag 16 februari genieten van een Wine & Dine. Chef-kok Bas van Kranen serveert een viergangendiner en Goessens Professionals in Wine zorgt voor begeleidende wijnen van het veelvuldig bekroonde Toscaans wijnhuis Brancaia. Een plek aan tafel heb je voor 99 euro all-in.

Tijdens het culinaire concept Wine & Dine bij restaurant De Leuf maak je op één avond kennis met de wijnen van Brancaia en geniet je van een viergangendiner.

Internationale erkenning
Dit wijnhuis heeft vanaf de start een grote indruk achtergelaten in de wijnwereld. Slechts twee jaar na oprichting werden de wijnen opgemerkt bij een belangrijke proeverij. Het startschot voor vele internationale erkenningen.

Bas van Kranen
Speciaal voor deze avond is een viergangendiner samengesteld, inclusief de beste wijn-spijscombinaties, samengesteld door Sandra van de Bunt en Bas van Kranen.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 99 euro all-in. De ontvangst met aperitief is vanaf 19.00 uur. Reserveren kan via deze link of telefonisch (045-575 02 26).

Vorig artikel

Restaurant Meliefste nieuwste lid Les Patrons Cuisiniers

Volgend artikel

François Geurds lanceert all-inlunch bij FG Restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.