Nieuws

Wijnmakersdiner Spanje en Oostenrijk bij Da Vinci in Maasbracht

Sterrestaurant Da Vinci in Maasbracht en wijnleverancier Ad Bibendum Fine World Wines houden donderdag 22 november een wijnmakersdiner. Tijdens een diner van vijf gangen geniet je van de beste wijnen uit Oostenrijk en Spanje. Een plek aan tafel kost 125 euro, deze prijs is all-in.

Wijnen van topdomeinen Weingut Rudi Pichler (Wachau, Oostenrijk) en Bodegas Aalto (Ribera del Duero, Spanje) en gerechten van sterchef Margo Reuten.

Margo Reuten
Beide komen samen tijdens het wijnmakersdiner van restaurant Da Vinci en Ad Bibendum Fine World Wines op donderdag 22 november.

Gerechten
De couvertprijs bedraagt 125 euro all-in. Voor dat bedrag geniet je van amuses, vijf gangen met vijf begeleidende wijnen, mineraalwater en koffie of thee met friandises.

Therese Pichler, de dochter van Rudi Pichler, en algemeen directeur Eduardo Ferrín van Aalto zijn aanwezig om de geschonken wijnen toe te lichten.

Reserveren
Wil jij erbij zijn? Ga dan naar de website van restaurant Da Vinci om een reservering te maken. De aanvang is 19.00 uur.

Vorig artikel

Nieuwe chef-kok voor Het Bosch Waterfront Kitchen Amsterdam

Volgend artikel

Menu met populairste gerechten bij jubilerend Elea in Rijswijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.