Nieuws

Sterchef Mike Vrijdag serveert lunch met lokale producten in kas

Mike Vrijdag van Strandlodge Winterswijk gaat een bijzonder menu serveren tijdens de vierde editie van ‘Sterren koken in de kas’. Bij De Groene Schuur in Groessen serveert de sterchef zondag 25 september een walking lunch van zes gangen op basis van het ‘farm-to-table’-idee voor 59,50 euro all-in.

‘Think global, eat local’ is het motto van Mike Vrijdag, de chef van Strandlodge Winterswijk die tot verbazing van velen vorig jaar november een ster ontving van Michelin.

Producten van eigen bodem
Als aanhanger van het ‘farm-to-table’-idee kookt hij zondag 25 september tijdens de vierde editie van Sterren koken in de kas met producten van eigen bodem.

Walking lunch
In De Groene Schuur aan de Lijkweg in Groessen verzorgt de sterchef een walking lunch van zes gangen, inclusief bubbels en amuse en rondleiding.

Oudhollandse groenten
Bij het bedrijf van Anja en Ferdinand Eeuwes worden tropische en Oudhollandse groenten, pepers en pompoenen geteeld.

Live cooking
Voor 59,50 euro all-in kun je deelnemen aan de live cooking lunch. De ontvangst is tussen 13.00 en 14.00 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@degroeneschuur.nl of te bellen met telefoonnummer (0316) 33 07 18.

Vorig artikel

ChefsRevolution: gratis naar de Boerenmarkt XL

Volgend artikel

Video Taste4Life: Ruim 200.000 euro voor onderzoek speekselklierkanker

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.