In de kaart kijken

Steak Tartare ‘Veluwe’ van Robert Hartelman

De Steak Tartare is dé hardloper van Restaurant Cepes in Hotel De Sterrenberg in Otterlo. Chef-kok Robert Hartelman laat in onze rubriek ‘In de kaart kijken’ een bijzondere Veluwse versie zien.

Bekijk de oproep en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het verhaal achter dit gerecht te horen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Limburg van Robin van de Bunt

Volgend artikel

Geen verboden vruchten in het aards paradijs van Restaurant Eden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.