In de kaart kijken

Ceviche zeebaars van Albert van Rheede

Gerechten met een verhaal. Daaraan besteden we aandacht in onze videorubriek ‘In de kaart kijken’. In deze aflevering een signatuurgerecht van Albert van Rheede, Executive Chef bij Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen: ceviche zeebaars.

Op de menukaart van topchefs staan gerechten die een verhaal hebben. Een heel mooi verhaal vaak. In onze rubriek ‘In de kaart kijken’ gaan we op zoek naar die verhalen.

Signatuurgerecht
De chef maakt het bord op in de video en in onze wekelijkse nieuwsbrief vertelt hij uitgebreid het verhaal over en achter zijn signatuurgerecht.

Nieuwsbrief
Dat doet hij of zij speciaal voor abonnees. Wil jij onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen, meld je dan gratis aan via deze link.

Vorig artikel

Kasteel de Wittenburg in Wassenaar hervat koers met nieuwe culinaire elementen

Volgend artikel

Kennismaken met wereld Valuas tijdens speciaal evenement

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.