Tartaar, kreeft, sukade en Bloody Mary van Joris Peters
Gerechten met een verhaal. Daaraan besteden we aandacht in onze videorubriek ‘In de kaart kijken’. In deze aflevering een signatuurgerecht van de met één Michelinster bekroonde Joris Peters van restaurant Aan de Zweth in De Zweth. Tartaar van weidekalf, kreeft, kort gebakken sukade, Bloody Mary en komkommer.
Op de menukaart van topchefs staan gerechten die een verhaal hebben. Een heel mooi verhaal vaak. In onze rubriek ‘In de kaart kijken’ gaan we op zoek naar die verhalen.
Signatuurgerecht
De chef maakt het bord op in de video en in onze wekelijkse nieuwsbrief vertelt hij uitgebreid het verhaal over en achter zijn signatuurgerecht.
Nieuwsbrief
Dat doet hij of zij speciaal voor abonnees. Wil jij onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen, meld je dan gratis aan via deze link.
Joris Peters
In de keuken van restaurant Aan de Zweth in De Zweth toont sterchef Joris Peters zijn gerecht met tartaar van weidekalf, Europese kreeft, kort gebakken sukade, ijs van Bloody Mary en schuim van komkommer.
Zijn inspiratie: allemaal smaken van het seizoen, die ook nog eens heel goed samengaan.
In de kaart kijken
Benieuwd naar welke gerechten eerder al zijn opgemaakt voor onze videocamera? Je kunt de andere afleveringen van In de kaart kijken hier terugzien.