Samenwerking restaurants Lokaal en Orangerie de Pol
De Doetinchemse restaurants Lokaal en Orangerie de Pol hebben de handen ineengeslagen voor een arrangement. Tot en met eind maart geniet je bij de ene eetgelegenheid van een diner en bij de andere van een lunch, en overnacht je tussen de ervaringen door in dezelfde stad in hotel Villa Ruimzicht.
De chefs van de restaurants – Bjorn Massop van Lokaal en Mark Captein van Orangerie de Pol – zijn beide aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.
Ze willen gasten op een leuke manier laten kennismaken met hun keukens en hebben daarom gekozen voor deze samenwerking.
Groene Michelinster
Het JRE Lokaal & de Pol-arrangement bestaat uit een overnachting in een kamertype naar keuze inclusief live cooking-ontbijt, een zes impressies-diner in het met een Groene Michelinster bekroonde restaurant Lokaal en een lunch van vier gangen bij Orangerie de Pol.
Arrangement
Omdat beide eetgelegenheden in dezelfde stad zijn gevestigd, is het mogelijk om de afstand wandelend of met de fiets te overbruggen. Het arrangement heeft een vanaf-prijs van 199 euro per persoon op basis van een tweepersoonsbezetting en beschikbaarheid.
Lees ook:
Video: Zo ziet Orangerie De Pol in Doetinchem eruit
Chefs maken inspiratietoer over eiwittransitie in Achterhoek
Internationale prijs voor Bjorn Massop van restaurant Lokaal
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Arditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint, WTOL-Academy, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.