Nieuws

Internationale prijs voor Bjorn Massop van restaurant Lokaal

Mooi nieuws voor Villa Ruimzicht in Doetinchem. Chef-kok Bjorn Massap van het hotelrestaurant Lokaal heeft een internationale prijs in de wacht gesleept.

Het gaat om een JRE Award, uitgegeven door de internationale restaurantvereniging JRE waar Lokaal lid van is. Massop krijgt de prijs in de categorie ‘Taste of Origin’.

Volgens de jury leeft Massop in harmonie met zijn omgeving en is daar trots op. Hij serveert verse, duurzaam geproduceerde en ethisch verantwoorde ingrediënten met oog voor lokale en seizoensgebonden producten, aldus de jury.

Jury: ‘We eren hem voor zijn toewijding aan duurzame ontwikkeling en het vergroten van het bewustzijn over hoe keuzes de wereld om ons heen beïnvloeden’.

Restaurant Lokaal is door Michelin bekroond met een groene ster. Het restaurant is gesitueerd in Villa Ruimzicht, een viersterrenhotel aan de rand van het centrum van Doetinchem.

JRE is een internationale restaurantvereniging met honderden leden. De leden zijn chefs die ook wel de jonge honden worden genoemd vanwege leeftijd, ambitie en kwaliteit. In Nederland zijn bijna 40 restaurants aangesloten bij JRE.

Lees ook de foodblog:
Gerechten met verhalen bij groene ster-hotspot Lokaal van Villa Ruimzicht

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Schuif aan bij topdiner in De Mandemaaker in Spakenburg

Volgend artikel

Restaurant Noor* in Groningen geeft studenten 50% korting

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.