Nieuws

Restyling Townhouse Designhotel Maastricht: ‘Nog meer thuiskomen’

Het Townhouse Designhotel in Maastricht heeft de woonkamer gerestyled en de huisstijl aangepast. De woonkamer is van top tot teen in een nieuw jasje gestoken. Gasten krijgen volgens het hotel nu ‘nog meer het gevoel thuis te komen. Met ons concept willen we de dagelijkse dingen bijzonder maken.’

Net zoals je dat thuis doet, gebeurt het ook in het Townhouse Designhotel Maastricht, zo laat het hotel weten aan ChefsFriends.

Lobby
‘Je geeft de inrichting een opfrisbeurt, zet dingen op een nieuwe plek, doet spulletjes weg en er komen nieuwe dingen bij om je interieur weer helemaal zo te maken dat jij je thuis voelt.’

Een belangrijke rol is weggelegd voor de lobby, die in het Limburgse hotel de rol van huiskamer vervult.

Logeren
‘En in het midden van die woonkamer is de receptie een keuken. Hotelkamers zijn logeerkamers, bij Townhouse Designhotel Maastricht kom je namelijk logeren in plaats van overnachten.’

Woonkamer
Die huiselijkheid komt nu nog sterker terug door gezellige hoeken die zijn ingericht in de woonkamer, net zoals thuis, waaronder een leeshoek, een kleine bibliotheek, een spellenhoek, een bar en een nieuw ingedeelde ontbijtkamer.

Look & feel
Op basis van het originele concept van interieurdesigner Tim der Haag is de restyling gedaan door FFoon (Debbie Pool), in samenwerking met Mosa en Kringloop Zuyd is de nieuwe look & feel vormgegeven.

Mosa-tegels
Op een aantal plekken zijn Mosa-tegels toegevoegd en ook is het serviesgoed verder uitgebreid. Fotolijstjes, lampen en andere accessoires maken het geheel af.

Samenwerking
Een van de etalages wordt gesierd door een mooie schommelstoel van HAY, het eerste element van de nieuwe samenwerking tussen het hotel, Stijl Fashion Groep en Flinders.

De huisstijl is opgefrist: er zijn kleuren bijgekomen, die bovendien op meerdere plekken terugkeren.

Kaboom Hotel
Townhouse Designhotel Maastricht is onderdeel van de La Bergère Group, dat onder andere ook Kaboom Hotel exploiteert.

Vorig artikel

Vredelievende wijn-spijscombinaties bij Restaurant O Mundo in Wageningen

Volgend artikel

Hotel Crowne Plaza Maastricht heeft ‘Terras van het Jaar 2016’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.