Nieuws

Hotel Crowne Plaza Maastricht heeft ‘Terras van het Jaar 2016’

Breng je de komende maanden een bezoek aan Limburg en is het weer goed, dan hebben we twee terrastips voor je. Chapeau Magazine heeft het terras van de Mangerie, het restaurant van hotel Crowne Plaza Maastricht, uitgeroepen tot Terras van het Jaar 2016. De publieksprijs is voor Kasteel Wittem.

Het Limburgse Chapeau Magazine heeft de titel Terras van het Jaar 2016 toegekend aan De Mangerie, het restaurant van hotel Crowne Plaza Maastricht.

Oever van de Maas
Het terras op de oostoever van de Maas in Wyck-Maastricht is een klassieker, aldus de onderbouwing.

‘Het bestaat al zo lang als het hotel oud is, maar heeft niets van de charme verloren.’

Uitzicht
Een van de pluspunten is het (uit)zicht: je kijkt uit op de passerende boten, het historische centrum van de stad en de wandelende en fietsende passanten.

Meubilair
Verder is het meubilair comfortabel en zit je er discreet omdat de tafels en stoelen niet te dicht bij elkaar staan.

Menukaart
Tot slot de menukaart, die is volgens Chapeau Magazine gericht op ‘een mondain publiek. Dat gaat van Coquille St. Jacques tot zeebaars of paprikarisotto. Bovendien is de wijnkeuze ruim.’

Kasteel Wittem
Tot publiekswinnaar is het terras van Kasteel Wittem in Wittem gekozen. Een terras met ‘eigentijdse kleuren, prettig zitcomfort en een sfeer die het midden houdt tussen loungen en dineren’, zo klinkt de onderbouwing.

Chapeau Magazine
‘Gezien de reacties slaat dan aan bij de lezers van Chapeau Magazine’, dat het terras van de Belgische Bistro Nauta verkoos tot ‘Hét trendy terras van het jaar.’ ChefsFriends wenst je veel zonuren.

Vorig artikel

Restyling Townhouse Designhotel Maastricht: ‘Nog meer thuiskomen’

Volgend artikel

NOMA MY PERFECT STORM bij Restaurant One in Roermond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.