Nieuws

Predicaat Hofleverancier voor hotel De Keizerskroon Apeldoorn

De Keizerskroon in Apeldoorn heeft opnieuw het predicaat ‘Hofleverancier’ ontvangen. Het hotel, dat direct gelegen is naast Paleis Het Loo, mag deze titel dragen sinds 1991. Deze onderscheiding kan worden gezien als een waardering voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van de onderneming.

Hoteldirecteur Carla Maessen ziet de hernieuwde toekenning van het predicaat ‘Hofleverancier’ voor De Keizerskroon in Apeldoorn als de bekroning op het werk.

‘Letterlijk betekent het dat je goed genoeg bent om te leveren aan het hof. Je wordt gecheckt op hoe je als werkgever bent en hoe je met je gasten omgaat.’

Paleis Het Loo
Het hotel is gelegen direct naar Paleis Het Loo en is van oorsprong de herberg van het paleis. Tot eind jaren 60 was het in persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina.

De Keizerskroon beschikt over 94 royale kamers, Kingstreet Restaurant en conferentieruimtes.

Schild
Met de verlenging van het predicaat, het hotel draagt de titel sinds 1991, ontvangt het ook een nieuw schild voor de gevel. Die is onthuld door plaatsvervangend burgemeester Petra van Weringdum en oud-eigenaar van De Keizerskroon Hans van Eenennaam.

Titel
‘Je moet voor dit predicaat aan strenge eisen voldoen, ik ben daarom trots op deze verlening’, aldus de hoteldirecteur. ‘De procedure zelf heeft bijna een jaar in beslag genomen. Deze mooie titel hebben we te danken aan onze medewerkers, want zij zetten zich iedere dag in om de gasten een koninklijke ervaring te bezorgen.’

ChefsFriends feliciteert hotel De Keizerskroon met de derde opeenvolgende toekenning van het predicaat ‘Hofleverancier’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijnproeverij Zuid-Afrika met diner bij Amarone in Rotterdam

Volgend artikel

François Geurds viert 5 jaar FG Food Labs met tasting menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.