Nieuws

Wijnproeverij Zuid-Afrika met diner bij Amarone in Rotterdam

Het Rotterdamse sterrestaurant Amarone houdt in samenwerking met Wijnhuis Creation een wijnproeverij met diner. Chef-kok en eigenaar Jan van Dobben serveert dinsdag 4 juni een menu van vier gangen, op de proeftafel staan wijnen van diverse aansprekende Zuid-Afrikaanse wijnhuizen.

In combinatie met een wijnproeverij wordt in restaurant Amarone in Rotterdam een diner van vier gangen geserveerd.

Wijnhuis Creation zorgt voor de beste wijnen uit Zuid-Afrika, sterchef Jan van Dobben en zijn team tekenen voor de gerechten.

Lees ook: Gert Blom draagt sterrestaurant Amarone over aan Jan van Dobben

Wijn en spijs
Als gast neem je plaats aan een van de grote tafels en geniet je van de mooiste wijn-spijscombinaties. De wijnen die hier niet aan bod komen, hebben een plek op een van de proeftafels. Voor de liefhebber is het mogelijk de geproefde wijnen te bestellen.

Reserveren
Wie belangstelling heeft, kan een plek reserveren. Dat kan door te bellen met telefoonnummer (010) 414 84 87. De kosten per couvert bedragen 80 euro. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Music Bar Bites bij sterrestaurant La Trinité in Sluis

Volgend artikel

Predicaat Hofleverancier voor hotel De Keizerskroon Apeldoorn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.