Nieuws

François Geurds viert 5 jaar FG Food Labs met tasting menu

François Geurds is vijf jaar eigenaar van het met een Michelinster bekroonde restaurant FG Food Labs in Rotterdam. De sterrenchef viert dat met een tasting jubileummenu all-in van vijf gangen voor 100 euro per persoon.

Vanaf heden te boeken: het tasting jubileummenu vanwege het vijfjarig bestaan van FG Food Labs, zo laat chef-kok en eigenaar François Geurds weten. Liefhebbers kunnen in het Rotterdamse sterrestaurant genieten van een menu van vijf gangen all-in.

Video: Alain Caron over François Geurds

All-in
De kosten bedragen 100 euro per couvert. Bij het menu zijn inbegrepen een bruisend aperitief, FG amuses, een bijpassend wijnarrangement of bijpassende alcoholvrije cocktails en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Jubileummenu
Tafels zijn uitsluitend te reserveren o.v.v. jubileummenu via telefoonnummer (010) 425 05 20 of door het sturen van een e-mail naar info@fgfoodlabs.nl. Het arrangement is niet beschikbaar op zaterdagavond.

Namens ChefsFriends feliciteren wij François Geurds en zijn team van harte met het vijfjarig bestaan van FG Food Labs.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Predicaat Hofleverancier voor hotel De Keizerskroon Apeldoorn

Volgend artikel

Nieuwe chef voor restaurant The White Room in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.