Nieuws

Nieuw: Door de Weeks Vrienden (van Jacob) Arrangement

Goed nieuws voor fans van Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Het hotel met sterrestaurant De Vrienden van Jacob heeft het succesvolle weekendarrangement gezelschap gegeven van het Door de Weeks Vrienden Arrangement. Voor 225 euro per persoon geniet je van een avond en nacht op het prachtige landgoed.

Voor 225 euro per persoon – o.b.v. twee personen – geniet je bij aankomst op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag van een complete avond en nacht op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg in Sanpoort-Noord.

De Vrienden van Jacob
Na ontvangst met een glas prosecco geniet je van een viergangendiner all-in in het met één Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob.

Landgoed Duin & Kruidberg
Je overnacht in een van de Superior landhuiskamers en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet in Brasserie DenK.

Kom je met zijn tweeën, dan heeft het arrangement een prijs van 225 euro per persoon. Het aanbod is geldig tot en met 21 december dit jaar op basis van beschikbaarheid.

De bijzondere plekken van Landgoed Duin & Kruidberg

Wat zijn de vier (meest) bijzondere plekken in of bij jouw hotel? Die vraag legt ChefsFriends in de videorubriek ‘Over de Drempel’ voor aan een hoteleigenaar, general manager of directeur. Voorwaarde bij zijn of haar keuze is dat de plekken toegankelijk zijn voor de consument. In deze aflevering Bernard Lensink, general manager van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Vorig artikel

Central Park Voorburg op zondag in Italiaanse sferen met brunch

Volgend artikel

Bier- en spijsavond met La Trappe bij restaurant Noble

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.