Nieuws

Bier- en spijsavond met La Trappe bij restaurant Noble

Behalve wijn is ook bier uitermate geschikt als begeleider van culinaire gerechten. Edwin Kats serveer donderdag 10 maart in zijn restaurant Noble in Den Bosch een bijzonder zesgangenmenu met bijpassende bieren van La Trappe. Een plek aan tafel reserveren kan voor 85 euro per persoon.

Geen wijn-spijscombinaties donderdag 10 maart bij restaurant Noble in Den Bosch, maar bier als begeleider van een bijzonder arrangement van zes gangen. Inclusief een aperitief.

Edwin Kats
De gerechten van eigenaar en chef Edwin Kats worden begeleid door zes La Trappe-bieren van bierbrouwerij De Koningshoeven.

De bieren worden vanuit 75 cl-glazen uitgeschonken in wijnglazen om de smaken zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

Biersommelier
Biersommelier Christian Roosen van La Trappe vertelt aan tafel waarom de gekozen bieren goed samengaan met de gerechten.

Reserveren
Belangstellenden kunnen een plek aan tafel reserveren voor 85 euro per persoon, dit is inclusief de bieren. Lust je geen bier, dan zijn bijpassende wijnen beschikbaar (98 euro per persoon).

Wie benieuwd is naar het bier-spijsmenu, kan dat bekijken via de website van restaurant Noble in Den Bosch. Proost!

Vorig artikel

Nieuw: Door de Weeks Vrienden (van Jacob) Arrangement

Volgend artikel

Conservatorium Hotel presenteert nieuw menu Royal Afternoon Tea

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.