Nieuws

Music Bar Bites bij sterrestaurant La Trinité in Sluis

Het met een Michelinster bekroonde restaurant La Trinité in Sluis start met Music Bar Bites. De eerste editie is zondag 26 mei en dat betekent dat de eetgelegenheid na de lunch tot 18.00 uur doorlopend is geopend voor een hapje en een drankje, inclusief livemuziek door een dj.

Zondag 26 mei houden wij onze eerste Music Bar Bites bij La Trinité in Sluis, zo laten eigenaren Evelyne en François de Potter weten.

Michelin
Dit betekent dat het door Michelin met een ster bekroonde restaurant die middag tot 18.00 uur doorlopend geopend is.

‘Na de lunch, vanaf 14.00 uur, kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje’, aldus de eigenaren.

Reserveren
‘Reserveren kan altijd, maar spontane walk-inns zijn zeker welkom. Bij mooi weer gebruiken we het terras en anders vindt het plaats in de loungeruimte. Een dj zorgt voor muziek.

Voor meer informatie en het maken van een reservering kun je terecht op de website van restaurant La Trinité.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Valuas Evenement op zaterdag 11 mei in Venlo

Volgend artikel

Wijnproeverij Zuid-Afrika met diner bij Amarone in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.