Nieuws

Valuas Evenement op zaterdag 11 mei in Venlo

Wie de wereld van het Venlose Valuas wil ontdekken, kan zaterdag 11 mei naar het Valuas Evenement komen. Samen met leveranciers laat Eric Swaghoven en zijn team bezoekers kennis maken zijn sterrestaurant.

Het evenement start om 13.00 uur op het parkeerterrein van Valuas met prachtig zich op de Maas. Om 22.00 uur eindigt de tweede editie van Valuas Evenement.

De toegang is gratis en voor een kleine bijdrage kun je genieten van heerlijke gerechten en dranken van Restaurant Valuas en zijn leveranciers. Enkele leveranciers zijn Schmidt Zeevis, Lindenhoff en ’t Slakkenhuys. Om het evenement te bezoeken, hoef je niet te reserveren.

Restaurant Valuas is gevestigd op een rustige plek aan de Sint Urbanusweg 11, niet ver van de A67 die Nederland verbindt met Duitsland. Het restaurant is in anderhalf uur te bereiken vanuit Utrecht. Wie na het event wil blijven slapen, kan een van de 13 kamers reserveren in het Hotel Restaurant Valuas.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant De Keuken van Arragon start met wijn-spijsavonden

Volgend artikel

Music Bar Bites bij sterrestaurant La Trinité in Sluis

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.