Nieuws

Marijke Muoi in Oranjewoud strikt Erik van Loo als gastchef

Restaurant Marijke Muoi Wine & Dine in Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud heeft tweesterrenchef Erik van Loo vastgelegd als gastkok. Van Loo, eigenaar van Parkheuvel in Rotterdam, kookt op 22 maart in het hotelrestaurant in Friesland.

Marijke Muoi Wine & Dine heeft plannen om vaker gastchefs uit te nodigen. Erik van Loo is de eerste uit de serie. Hij kookt op 22 maart 5 gangen, voorafgegaan door 3 amuses. Het diner start om 18.30 uur. Er wordt gewerkt met een all-in prijs van 135 euro per persoon. Dat is inclusief bijpassende dranken.

Marijke Muoi Wine & Dine is het ambitieuze restaurant van Parkhotel Tjaarda. Het restaurant is vorig jaar volledig gerenoveerd en toont ambities in culinaire gidsen. Zo klimt het in de jongste editie van restaurantgids Gault & Millau naar 13,5 punten op een maximum van 20.

Erik van Loo behoort met zijn Rotterdamse restaurant Parkheuvel al jaren tot de top van Nederland. Parkheuvel heeft twee Michelinsterren en is gevestigd in Het Park, op steenworp afstand van de Euromast.

Parkhotel Tjaarda is een viersterrenhotel in het groene buitengebied van Oranjewoud, niet ver van Heerenveen. Het hotel heeft naast de bistro Marijke Muoi Wine & Dine nog Grand Café 1834, een uitgebreid terras, een wellness en diverse hotelkamers van luxe kamers tot bruidssuite.

Lees ook:
Culinaire bistro Marijke Muoi Wine & Dine nieuwe parel van Friesland [BLOG]
Restaurantrenovatie met naamswijziging in Parkhotel Tjaarda
Tjaarda in Oranjewoud verder als zelfstandig hotel

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Lekker chillen met hangmat van Tropilex

Volgend artikel

Blue Tonka: kaas met tonen van cacao en vanille

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.