Nieuws

Tjaarda in Oranjewoud gaat verder als zelfstandig hotel

Hotel Tjaarda in het Friese Oranjewoud gaat zelfstandig en onafhankelijk verder. Na 27 jaar is afscheid genomen van de Golden Tulip Group en is – per 1 april – Parkhotel Tjaarda de nieuwe naam. De komende periode wordt er verbouwd en volgt een nieuwe huisstijl.

‘Als Parkhotel willen we onze unieke ligging in een bosrijke omgeving benadrukken en daar past een nieuwe uitstraling met een kenmerkend beeldmerk bij’, zo laat het hotel weten.

Nieuw logo
Dat nieuwe logo bestaat uit een schild met een gestileerde hertenkop dat refereert aan de adellijke families uit Oranjewoud. Daarboven zitten vijf edelstenen, die verwijzen naar de historie van het gebied. Het hert symboliseert de natuur.

Natuurlijk gastvrij
De veranderde naam betekent ook een nieuw thema: natuurlijk gastvrij. ‘Als Parkhotel staan we voor excellente gastbeleving en een unieke ervaring. Daar willen we de komende jaren nog verder in uitblinken.’

Verbouwing
Tijdens de eerste fase van de verbouwing worden alle badkamers gerenoveerd en zonnepanelen aangebracht. In fase twee worden de entree en de hal van het hotel volledig vernieuwd, krijgen de kamers airconditioning, worden de nevenruimtes gemoderniseerd en wordt restaurant De Oranjetuin onder handen genomen, inclusief ander concept.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Duurzaam koken thuis: wat heb ik nodig?

Volgend artikel

Video: Niven Kunz over (onterecht) vergeten groenten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.