Nieuws

Lunchspecials bij Da Vinci in september en oktober

De jubileumlunches van sterrestaurant Da Vinci in Maastbracht ter ere van het 25-jarig jubileum vorig jaar zijn zo goed bevallen dat ze naar meer smaken. In september en oktober worden de lunches herhaald. Je kunt dan bij Margo Reuten en Petro Kools lunchen voor slechts 39,50 euro.

Margo en Petro willen gasten ook in het 26ste jaar van Da Vinci laten genieten van speciale lunches voor een bedrag waar je smaakpapillen, zoals ze mooi zeggen, helemaal vrolijk van worden.

Lunchspecials in september en oktober
De lunch bestaat uit een voor- en hoofdgerecht, inclusief huisgemaakte aperitiefhapjes en amuses. De lunchspecial staat op de kalender op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 september, en op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 oktober.

Deze lunchspecial is uitstekend geschikt voor liefhebbers in de privésfeer en zakelijke genieters. Voor extra beleving is de lunchspecial uit te breiden met een of meerdere gerechten en/of een dessert.

Reserveren
Vooraf reserveren voor deze lunchspecial is noodzakelijk en kan via deze link.

Restaurant Da Vinci is via de A2 binnen anderhalf uur te bereiken vanuit Utrecht. Het restaurant staat culinair onder leiding van Meesterkok Margo Reuten en Meestergastheer Petro Kools. Da Vinci heeft een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Château St. Gerlach haalt wijntopper voor bijzondere wijnspijs-avond

Volgend artikel

Sharing Sunday bij Hanninkshof in Enschede

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.