Nieuws

Sharing Sunday bij Hanninkshof in Enschede

Restaurant Hanninkshof in Enschede komt met Sharing Sunday. Hierbij wordt een tafel vol gezet met de lekkerste gerechten uit de keuken van chef-kok Jojan Kersbergen. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Iedereen zondag staat de Sharing Sunday Lunch en Sharing Sunday Dinner op de kaart. Tijdens de lunch of het diner wordt op verschillende borden en schalen op tafel een mooie selectie van de kaart van Hanninkshof geserveerd. Zodat je zelf alles kunt delen met je tafelgenoten. Ideaal dus voor een leuke lunch of lekker diner met familie of vrienden.

Sharing Sunday Lunch
De Sharing Sunday Lunch wordt iedere zondag geserveerd van 12.00 tot 14.00 uur. Op tafel komen dan verschillende gangen met een selectie van 9 items van de lunchkaart. De Sharing Sunday Lunch kost 30 euro per persoon.

Sharing Sunday Dinner
De Sharing Sunday Dinner bestaat uit 9 of 12 items. De Sharing Sunday Dinner van 9 items kost 33 euro per person. De zogeheten Sharing Sunday Dinner XL van 12 items kost 39 euro per persoon.

Reserveren
Reserveren kan door op deze link te klikken. Vergeet niet bij het reserveren te melden dat het om Sharing Sunday Lunch of Sharing Sunday Dinner (eventueel XL) gaat.

Restaurant Hanninkshof ligt net buiten Enschede en behoort tot de betere keukens van Twente. Het restaurant is aangesloten bij Twente Culinair en restaurantvereniging JRE-Nederland, en is via de doorgaans filevrije A1 in zo’n anderhalf uur te bereiken vanaf Utrecht.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Lunchspecials bij Da Vinci in september en oktober

Volgend artikel

Dineren in Braziliaanse sferen bij ’t Nonnetje in Harderwijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.