Nieuws

Menu met Canadese kreeft bij Hanninkshof

Restaurant Hanninkshof in Enschede komt met een bijzonder kreeftmenu. Het gaat om de Canadese Canner, die wordt verwerkt in een speciaal 4-gangenmenu.

Het seizoensproduct, de Canner-kreeft, wordt gebruikt in 3 van de 4 gangen in het speciale menu. In het eerste gerecht met watermeloen, tomaat en koriander. Daarna met risotto, lavas en parmezaan. En tenslotte met asperges, gerookte boter, ei en zeekraal.

Het vierde gerecht uit het menu is perzik met framboos, yoghurt en ijs van lavendel. Het menu wordt aangeboden voor 50 euro per persoon en is inclusief een glas bubbels vooraf en koffie met zoetigheden na afloop.

Reserveren kan door te bellen met 053-4283129 onder vermelding van ‘Canner kreeft menu’.

Restaurant Hanninkshof is gevestigd in Usselo-Enschede, net iets ten zuiden van de Twentse stad. Hanninkshof is aangesloten bij JRE-Nederland en Twente Culinair en staat culinair onder leiding van Jojan Kersbergen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Photo by Louis Hansel on Unsplash

Vorig artikel

Zes Nederlandse kazen voor op jouw zomerse kaasplank

Volgend artikel

Riesling en schaal- en schelpdieren bij Restaurant Hemingway

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.