Nieuws

JRE-Nederland presenteert vier nieuwe restaurants

JRE-Nederland heeft vier nieuwe leden gepresenteerd. Orangerie De Pol in Doetinchem, Hanninkshof in Enschede, Carelshaven in Delden en Fizzy in Epe hebben zich aangesloten bij de vereniging die nu bestaat uit 41 restaurants.

De presentatie van de nieuwe leden van restaurantvereniging JRE-Nederland vond plaats bij Restaurant MARREES in Weert.

Nieuwe leden
De nieuwe leden zijn Mark Captein en Marjolein van de Ham van Orangerie De Pol in Doetinchem, Jojan Kersbergen van Hanninkshof in Enschede, Alco en Evelyn van Berkel van Carelshaven in Delden en Marijn van de Worp en Yasmina El Azzouzi van Fizzy in Epe.

Lunch
De eigenaren presenteerden hun zaken door gezamenlijk een lunch te verzorgen en zich voor te stellen aan pers en partners van JRE-Nederland.

Lees ook: Jongeren eten met korting bij restaurants JRE-Nederland

Internationaal
De Nederlandse vereniging is onderdeel van een internationale organisatie. In zestien Europese landen zijn 350 chefs aangesloten.

JRE Jongerenweek
Van 2 tot en met 8 juni vindt bij de aangesloten Nederlandse restaurants de JRE Jongerenweek plaats. Wie nog geen 26 jaar is, krijgt die dagen een korting van 50 procent op de menuprijs.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurants richten NorthSeaChefs Nederland op

Volgend artikel

Richard de Vries zonder Erik van Loo verder bij The Park

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.