Nieuws

Lunch met Duitse wijnen bij De Nederlanden in Vreeland

Duitse wijnen spelen zaterdag 26 november de hoofdrol tijdens een wijn-spijslunch bij restaurant De Nederlanden in Vreeland. Als je reserveert, geniet je van wijnen van Dr. Heger en een lunch van sterchef Wilco Berends en zijn team. De kosten bedragen 150 euro, dit is een all-inprijs.

De 28 hectare wijngaard van Dr. Heger liggen voornamelijk op de Kaiserstuhl in de streek Baden, en één van de warmste plekken van Duitsland. De wijnen van het familiebedrijf behoren inmiddels bij de top van wat het land te bieden heeft. In 2013 wordt het door Gault&Millau verkozen tot beste wijnhuis van Duitsland.

Vreeland
Bij De Nederlanden in Vreeland schenken ze diverse wijnen van dit wijnhuis en sommelier Sami Boutartour is ook op bezoek geweest bij Dr. Heger. Samen met Martijn Verkerk van Smaragd Wijnen licht hij de geserveerde wijnen die middag toe. Uiteraard komt ook de wijnmaker zelf aan het woord.

De wijn-spijslunch begint om 12.00 uur een duurt tot ongeveer 16.00 uur. De prijs bedraagt 150 euro all-in per couvert.

Lees ook:
Restaurant Wollerich tot 1 maart 2023 open
Tot eind van het jaar naar ’t Amusement in Arnhem
25-jarig Château St. Gerlach komt met jubileumarrangement

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Wollerich tot 1 maart 2023 open

Volgend artikel

Steeds meer hotels gaan over op OnlinePrint Cloud codeerstysteem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.