Partnercontent

Steeds meer hotels gaan over op OnlinePrint Cloud codeerstysteem

Partnerconcent – Info Food Labels timmert flink aan de weg met hun OnlinePrint Cloud codeersysteem. Steeds meer hotels stappen over op het codeersysteem.

Met name de nieuwe software upgrade om snel en eenvoudig je dagelijkse ontbijtlabels uit te printer is men laaiend enthousiast over, stelt Paul Duijnstee van Info Food Labels.

Duijnstee: ‘In 2020 werd de pilot OnlinePrint Cloud (OLP) succesvol afgesloten en wilde we ermee de markt op. Helaas door de coronapandemie verliep het allemaal anders, behalve het systeem onder de aandacht brengen was er van verkoop weinig sprake. Dus feedback verzamelen en tot in de kleinste details het OnlinePrint Cloud verbeteren en upgraden met nieuwe toepassingen was de opdracht’.

‘Naast dat je met twee klikken een single label oproept vanuit je account en afdrukt, kan je nu ook een selectie aanmaken van al je (circa 100) ontbijtproducten en met één klik uitprinten. Dit scheelt niet alleen een uur per dag labels schrijven en bespaar je er ook nog eens veel geld mee, maar wat te denken van het werkgemak in je brigade… ze worden er enthousiast en blij van’, aldus Duijnstee.

Ook de OLP labels zijn volgens Duijnstee van superieure kwaliteit. ‘Ze laten geen ongewenste lijm- en papierresten achter op opbergbakken en voedselcontainers, want de lijm lost op bij 80°C tijdens het naspoelprogramma van de vaatwasser. Hiermee wordt het probleem van kruisbesmetting sterk gereduceerd.’

Duijnstee: ‘We hebben veel pilots gedraaid bij Van der Valk met als resultaat dat alle Valk-keukens het OnlinePrint Cloud systeem kunnen bestellen bij het distributiecentrum. Ook andere hotel- en restaurantketens krijgen de gelegenheid na een demo om het OnlinePrint zelf gedurende een paar weken te mogen uitproberen, waarna men meteen aankoopt zo tevreden is men er mee. Maar ook meerdere horecascholen zijn overgegaan op het systeem voor haar kantine, catering en winkel labels én natuurlijk als lesonderdeel, zodoende leerlingen het toekomstig coderen leren’.

Meer weten? Ga dan naar www.infofoodlabels.com.

Vorig artikel

Lunch met Duitse wijnen bij De Nederlanden in Vreeland

Volgend artikel

Tien sterrenchefs bundelen krachten in Slot Zeist

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.