Nieuws

Tot eind van het jaar naar ‘t Amusement in Arnhem

Restaurant ’t Amusement in Arnhem houdt het binnenkort voor gezien. Wie nog wil genieten van de kookkunsten van topchef Estée Strooker, kan dit jaar nog aanschuiven in haar Arnhemse restaurant.

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging, laat Estée weten. ‘Tijd om mezelf culinair opnieuw uit te vinden. Dit is onmogelijk om te doen zonder mij los te maken van ’t Amusement. Daarom zal het restaurant eind van dit jaar haar deuren sluiten’, aldus Estée op Facebook.

De komende maanden is het restaurant open voor publiek en in november en december staat een exclusief ‘hommage menu’ op het programma. Dit menu bevat 7 gangen. Op 23 en 24 december wordt de ultieme hommage van 11 gangen geserveerd, geheel in Kerststijl.

’t Amusement stopt per 1 januari en is dat 11 jaar in bedrijf geweest.

Alweer een aantal jaartjes terug gingen we voor de rubriek ‘De koelkast van’ op bezoek bij Estée.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

25-jarig Château St. Gerlach komt met jubileumarrangement

Volgend artikel

Het maken van zout: van de Oosterschelde tot op tafel

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.