Nieuws

Jarig hotel Pulitzer Amsterdam geeft overnachtingen weg

Bij Pulitzer Amsterdam staat 2020 in het teken van het 50-jarig bestaan. Met als thema ‘Stories to Stay’ brengt het hoofdstedelijke hotel de verhalen van het verleden weer tot leven. Jij als gast maakt kans op één van de vijftig hotelovernachtingen, een speciale cocktail en een 50 Years Celebration Package.

In 1970 startte Peter Pulitzer het Pulitzer Amsterdam met twaalf panden aan de Prinsengracht en Keizersgracht. Binnen een paar jaar tijd groeide dit uit tot 25 historische grachtenpanden aan de Prinsengracht, Keizersgracht en Reestraat.

Pulitzer’s Bar
Dit betekent dat het hoofdstedelijke hotel in 2020 vijftig jaar bestaat. En dat wordt gevierd met onder andere de mogelijkheid één van de vijftig overnachtingen te winnen, een speciale cocktail in Pulitzer’s Bar en een 50 Years Celebration Package voor hotelgasten.

Stories to Stay
Pulitzer Amsterdam brengt verhalen uit het verleden weer tot leven en doet dat met het thema ‘Stories to Stay’. Gedurende het jaar worden vijftig overnachtingen verloot. Iedere week wordt er één weggegeven onder de Instagram-volgers, in samenwerking met een partner die een bijbehorend cadeau weggeeft.

Cocktailbar van het Jaar
Word jij in de maand oktober 50 jaar, dan kom je in aanmerking voor een gratis cocktail in Pulitzer’s Bar. Op 27 oktober opende het hotel voor het eerst de deuren en daarom trakteert het die hele maand leeftijdgenoten in de door Gault&Millau uitgeroepen Cocktailbar van het Jaar 2020.

Kamer
Ook aan de hotelgast is gedacht. De 50 Years Celebration Package verwelkomt hen op een feestelijke manier met een gouden randje. Naast een elegant versierde kamer krijgen gasten een kraslot waarmee typisch Amsterdamse ervaringen te winnen zijn.

Verhalen
Pulitzer Amsterdam ontvangt gasten van over de hele wereld. Hun verhalen worden in korte quotes gedeeld op de 50 Years Pulitzer-website. Daar vind je ook vijftig verrassende redenen om het hotel te bezoeken.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dit is de nieuwe maître van sterrestaurant Bord’Eau in Amsterdam

Volgend artikel

Wel of geen wijnarrangement in 2020?

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.