Nieuws

Dit is de nieuwe maître van sterrestaurant Bord’Eau in Amsterdam

Een nieuw jaar, een nieuw gezicht. Restaurant Bord’Eau in Amsterdam heeft een nieuwe maître. Samen met een restyling breekt daarmee het volgende hoofdstuk van het hoofdstedelijke sterrestaurant aan.

Het gaat om Wouter Denessen. Hij gaat de krachten bundelen met chef-kok Bas van Kranen om het gepassioneerde team van jonge getalenteerde koks en bedieningsbrigade aan te sturen en klaar te stomen voor 2020.

‘Het volgende hoofdstuk voor Bord’Eau breekt aan’, belooft Bas van Kranen ons. ‘Wouter zit vol energie en nieuwe ideeën om onze gastbeleving naar een hoger niveau te tillen. Samen zijn we klaar om naar het allerbeste te streven waar het serviceteam en de keukenbrigade elkaar versterken.’

Denessen werkte eerder voor onder andere De Librije in Zwolle, Spetters in Breskens en onlangs als restaurantmanager bij Vuurtoreneiland in het IJmeer bij Amsterdam.

Op dit moment ondergaat Restaurant Bord’Eau een restyling, als onderdeel van het grotere redesignproject van hotel De L’Europe Amsterdam. Restaurant Bord’Eau is vanaf 21 januari weer open voor het publiek, dan met een geheel nieuwe look & feel en een nieuwe maître.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Eden Valkenswaard viert eerste verjaardag

Volgend artikel

Jarig hotel Pulitzer Amsterdam geeft overnachtingen weg

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.