Nieuws

Italiaanse wijn-spijsavond bij Da Vinci in Maasbracht

Italië in de schijnwerpers tijdens een wijn-spijsavond van restaurant Da Vinci in Maasbracht. Woensdag 24 april staan wijnen van Alto Adige centraal tijdens een bijzondere masterclass met diner in samenwerking met Master of Wine Cees van Casteren. Een plek aan tafel kost 149 euro.

Dat in het noorden van Italië prachtige wijnen worden gemaakt, laat Master of Wine en wijnautoriteit Cees van Casteren zien en proeven op 24 april’, zo kondigen Margo Reuten en Petro Kools de masterclass met wijn-spijsavond aan.

Michelin
‘Met een ligging in de Alpen direct ten zuiden van Oostenrijk biedt Alto Adige het beste van twee werelden’, aldus de eigenaren van het met een Michelinster bekroonde restaurant.

Italiaanse wijngids
‘Zowel de witte als de rode wijnen zijn van topkwaliteit. Geen enkel wijngebied heeft meer Tre Bicchieri (drie wijnglaasjes, de hoogst mogelijke waardering) in de Gambero Rosso, de toonaangevende Italiaanse wijngids.’

Margo Reuten
De keuken onder leiding van Margo serveert deze avond een viergangendiner, waarin een grote rol is weggelegd voor asperges en wijn uit Alto Adige. Deze wordt voorafgegaan door een masterclass van Cees van Casteren.

Diner
De prijs voor de masterclass en het diner (inclusief amuses, begeleidende wijnen, mineraalwater en koffie of thee met lekkernijen) bedraagt 149 euro per persoon. Reserveren kan via de website van Da Vinci.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Tante Kee in Kaag viert de lente met VIP-actie

Volgend artikel

Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp organiseert De Meerlunch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.