Nieuws

Hotelnacht reikt prijzen uit aan Amsterdamse hotelbars

Tijdens de Hotelnacht Amsterdam op zaterdag 18 januari zijn voor de zevende keer de Belvedere Best Hotel Bar Awards uitgereikt aan hotelbars in de hoofdstad. Een vakjury reikte zes prijzen uit en ook het publiek koos een favoriet.

De beste bar van Amsterdam is volgens de jury van de Belvedere Best Hotel Bar Awards gevestigd in lifestylehotel Kimpton De Witt. ‘Super Lyan valt op door de service met humor en aandacht, en de excellente cocktails en bar bites. Een hotelbar met internationale allure, waar zowel locals en buitenlandse gasten zich welkom voelen.’

SkyLounge Amsterdam
De publieksprijs ging voor de vierde opeenvolgende keer naar SkyLounge Amsterdam, gevestigd op de elfde etage van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

TwentySeven
Bar Claes van Park Centraal Amsterdam werd door de vakjury uitgerepen tot beste nieuwkomer. Bar TwentySeven in het gelijknamige hotel aan de Dam kreeg de prijs die hoort bij de titel ‘beste classic bar’ en de titel ‘meest creatieve bar’ ging naar Bar The Tailor van NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky.

Juniper & Kin
Bar Juniper & Kin, gevestigd in het hotel met dezelfde naam, won twee awards, die van ‘meest duurzame bar’ en ‘de beste met Belvedere gecreëerde cocktail’.

De Belvedere Best Hotel Awards worden mede mogelijk gemaakt door Belbedere Vodka, Canadian Red cranberrysap, FavorFlav.com en Mastercard.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Alain Caron over Jan de Wit

Volgend artikel

Oostwegel Collection start met de verhuur van luxe woningen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.