Nieuws

Hotel Almere viert 5-jarig bestaan met arrangement

Het Van der Valk-hotel in Almere bestaat in januari vijf jaar en viert dat met een jubileumarrangement. Begin 2016 kun je een overnachting, een luxe ontbijtbuffet en een heerlijk driegangendiner boeken voor een vanaf-prijs van 65 euro per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer.

‘Omdat Hotel Almere in januari 2016 al weer vijf jaar geopend is, hebben wij een leuke aanbieding voor u samengesteld’, zo wordt het jubileumarrangement van het Van der Valk-hotel aangekondigd.

Inclusief diner en ontbijt
Het speciale arrangement bestaat uit een overnachting, een luxe ontbijtbuffet en een heerlijk driegangendiner.

Voor verblijf in een standaard tweepersoonskamer geldt een vanaf-prijs van 65 euro per persoon. De eenpersoonstoeslag bedraagt 35 euro.

Jubileum
De jubileumaanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid in januari 2016 met aankomst op vrijdag, zaterdag en zondag, met uitzondering van feestdagen en onder voorbehoud van eventuele prijsstijgingen.

Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van Hotel Almere.

Vorig artikel

Win ‘Ontdek het geheim van de chef’ van Bart van Berkel

Volgend artikel

Elf keer rode biet op Instagram

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.