Nieuws

Gastronomische herfstlunch bij De Gieser Wildeman

Bij De Gieser Wildeman in Noordeloos kun je zondag 5 oktober terecht voor een uitgebreide gastronomische lunch. In het met een Michelinster bekroonde restaurant serveert chef René Tichelaar een vijfgangenmenu in herfstsferen. Danny Dwarswaard zorgt voor bijpassende wijnen, én er is muziek.

‘Een heerlijke middag, helemaal zoals je dat van ons gewend bent’, aldus René Tichelaar en Danny Dwarswaard over de traditionele uitgebreide gastronomische lunch op zondag in de herfst.

René Tichelaar
Dit jaar vindt deze plaats op zondag 6 oktober. Een plek aan tafel kost 185 euro per persoon. Daarvoor krijg je een menu van vijf gangen geserveerd, inclusief aperitief, bijpassende wijnen, water en koffie of thee.

Reserveren
Een muzikaal intermezzo is eveneens inbegrepen. De lunch start om 13.00 uur. Volg deze link om je tafel bij het met een Michelinster bekroonde De Gieser Wildeman te reserveren.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Spectaculair laatste weekend bij verkocht Sems in Leeuwarden

Volgend artikel

Schilo van Coevorden gaat koken met mondiale topchefs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.