Nieuws

Spectaculair laatste weekend bij verkocht Sems in Leeuwarden

Restaurant Sems in Leeuwarden is verkocht. Eigenaar Jeroen Meppelink heeft die keus gemaakt om zich volledig te gaan richten op zijn twee andere bedrijven, die beter aansluiten bij zijn huidige privésituatie. In het weekeinde van 27, 28 en 29 september sluit hij een periode van tien jaar spectaculair af.

Na tien succesvolle jaren heeft eigenaar Jeroen Meppelink besloten te stoppen met restaurant Sems. De ondernemer gaat zich volledig richten op zijn twee andere bedrijven en heeft zijn eetgelegenheid in Leeuwarden verkocht.

Jeroen Meppelink
Dinsdag 1 oktober sluiten de deuren. Voor Jeroen reden spectaculair af te sluiten. Dat doet hij vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september. Met op het menu ‘het beste dat Sems te bieden heeft op basis van een decennium aan horeca-ervaring.

Festiviteiten
‘Een weekeinde vol culinaire verwennerij en festiviteiten. Een mooi menu op basis van de gebruikelijke gastronomische gerechten, met aansluitend vermaak in de vorm van een borrel en dansbare muziek op de bovenverdieping.

Reserveren
Wil je erbij zijn? Volg deze link om een reservering te plaatsen. ChefsFriends wenst Jeroen veel succes met al zijn toekomstige plannen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe maître-sommelier Molen De Jonge Dikkert Amstelveen

Volgend artikel

Gastronomische herfstlunch bij De Gieser Wildeman

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.