Favoriete delicatessenwinkels in Zeeland van Laurent Smallegange
Onder de noemer ‘Provincie in de kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete restaurants in de provincie waarin het bedrijf is gelegen. Om jou te helpen bij het vinden van verborgen parels. Deze keer Laurent Smallegange van restaurant Spetters in Breskens.
St. Paulus Bakkerij – Sluis
‘Beter brood vind je niet in de omgeving. Er liggen wel vijftig soorten brood en twintig zuurdesems. De vitrine vol gebak laat je watertanden. Kom je op zondagmorgen voor vers brood en pistolets, dan is het aanschuiven geblazen.’
Stpaulus.be
Vermeire Delicatessen – Sluis
‘Als ik dan met mijn zak met broodjes in de hand wat verder doorloop, dan stop ik voor mijn beleg en kazen bij Vermeire Delicatessen. Goed adres in Sluis. Lekkere salades!’
Facebook.com/Vermeire-Delicatessen
Kwaliteitsslagerij Fernand – Westkapelle
‘Oké, weliswaar net over de grens, maar deze slager heeft een aanbod waar je U tegen zegt. Zo’n overdaad en iedere dag alles vers, want het is er echt megadruk.’
Facebook.com/Slagerij-Fernand
Kaasboerderij de Vos – Biervliet
‘Deze familie maakt regionale boerenkaas van absolute topkwaliteit.’
Devoskaas.nl
’t Vosje kaas, wijn en lekkernijen – Breskens
‘Een dochterbedrijf van de kaasboerderij. Kazen, wat wijntjes, noten en smeersels.’
T-vosje.nl
Benieuwd naar Laurents favoriete restaurants in Zeeland? Volg dan deze link!