Exclusieve lunch Chaîne des Rôtisseurs bij sterzaak Zout & Citroen: Introducees welkom

Restaurant Zout & Citroen, het met een Michelinster bekroonde culinaire juweel in Oosterhout, opent op 25 november de deuren voor een buitengewone lunch van Chaîne des Rôtisseurs. Chef Bram Helleman presenteert een verfijnd menu te midden van de betoverende omgeving nabij oude kloosters.
Het programma omvat een warm welkom om 12.30 uur, gevolgd door een gastronomische lunch om 13.00 uur, en het evenement sluit af om 17.00 uur.
Niet-leden van Chaîne des Rôtisseurs hebben nu de kans om als introducee deel te nemen aan deze gastronomische ervaring. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de verfijnde smaken van Restaurant Zout & Citroen én de gezellige leden van Chaîne des Rôtisseurs.
Menu Highlights:
• Steak tartaar met cornichons en gerookte crème fraîche
• Snoekbaars met Bumbu Bali en Bouchot mossel
• Diamanthaas met bloemkool en pommes dauphinoise
• Afsluiting met een heerlijke combinatie van peer, kardamon en bergamot
Praktische Informatie:
• Prijs: €140,- per persoon
• Dresscode: Smart Casual met châinelinten voor leden
• Locatie: Restaurant Zout & Citroen, Ridderstraat 86, 4902 AC Oosterhout (gratis parkeren)
• Aanmelden: Via de website vóór 22 november 2023
Mis deze exclusieve culinaire ervaring niet en meld je snel aan via de website. Geniet samen van gastronomische hoogstandjes te midden van een Michelinsteromgeving.
Deze bijdrage is geschreven in samenwerking met Chaîne des Rôtisseurs, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over deze leuke eetvereniging kun je terecht op www.chainedesrotisseurs.nl. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.