Nieuws

Dani Hoefnagels opent Demain op voormalige locatie Pure C in Cadzand

Dani Hoefnagels kondigt de lancering van restaurant Demian aan. Het nieuwe restaurant, dat zijn deuren opent op de voormalige locatie van Pure C, belooft een frisse wind te brengen naar deze culinaire bestemming in het Zeeuwse Cadzand.

Chef-kok Dani Hoefnagels, mede bekend van Brut172 in Limburg, neemt samen met zijn partner Romée en in samenwerking met het Strandhotel de leiding over op de plek waar ooit Pure C haar gasten verwelkomde.

In januari 2024 verwelkomt Demain gasten in de bistro, gevolgd door de officiële opening van het fine dining restaurant medio april. Bij Demain worden gasten uitgenodigd voor een reis naar de toekomst. Demain, wat morgen betekent in het Frans, symboliseert een belofte: een toekomst waar puur genieten en duurzaamheid elkaar vinden.

Chef Dani Hoefnagels deelt zijn visie: ‘We streven naar het creëren van onvergetelijke ervaringen, die zowel rijk zijn als respect tonen voor onze planeet.’ Het restaurant zal zich concentreren op lokaal geproduceerde, seizoensgebonden ingrediënten en een sfeer van warme gastvrijheid. Daarnaast streeft het naar duurzaamheid op het gebied van personeelsbeleid. Romée voegt toe: ‘Ons streven is een werkomgeving waar medewerkers zich gewaardeerd en thuis voelen, en waar groei en ontwikkeling centraal staan’.

Hoefnagels nodigt iedereen uit om samen te dromen, ontdekken en genieten. ‘Samen creëren we een plek waar traditie en innovatie hand in hand gaan en waar we uitkijken naar vele ‘morgens’ bij Demain!’

Het Strandhotel kijkt uit naar een mooie samenwerking, waarbij de huidige teams hun rol kunnen voortzetten onder de vleugels van Dani Hoefnagels, en deelt de visie van Demain Group. Demain zal de gasten een combinatie bieden van fine-dining en casual dining tijdens hun verblijf in Cadzand-Bad.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

YANO wint met Marèl Disselhorst Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2023

Volgend artikel

Exclusieve lunch Chaîne des Rôtisseurs bij sterzaak Zout & Citroen: Introducees welkom

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.