Boeken

Dertig jaar De Librije vastgelegd in bijzonder boek

Boeken – Het culinaire leven van Thérèse en Jonnie Boer is vastgelegd in een boek. In ‘De Librije Het Recept’ word je als lezer meegenomen in hun wereld, hun restaurants en hun successen.

Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle behoort al dertig jaar tot de top van de gastronomie, nationaal én internationaal. Met fotografie en interviews is in beeld gebracht hoe het echtpaar de driesterrenstatus heeft bereikt én behouden.

Backstage

Gijs Dragt volgde en fotografeerde Thérèse en Jonnie en hun team backstage. Joël Broekaert sprak met beiden over hoe zij hun zaak al die tijd met ups en downs op hoog niveau draaiende wisten te houden en hoe zij dit combineerden met hun privéleven.

Recepten

De Librije Het Recept is nadrukkelijk geen kookboek, maar de auteur fileert aan de hand van klassieke Librije-recepten wel de spraakmakende ingrediënten van het restaurant. Het boek wordt uitgegeven door WBOOKS en is te bestellen via de website van Librije’s Winkel.

Lees ook:
De Librije viert jubileum en breidt aantal eigenaren uit
Thérèse en Jonnie Boer introduceren backstage bij De Librije

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Creekstone-ribeye van Nice to Meat wint mondiale prijs

Volgend artikel

Parkhotel Tjaarda zoekt Chef d’ Cuisine

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.