Boeken – Het culinaire leven van Thérèse en Jonnie Boer is vastgelegd in een boek. In ‘De Librije Het Recept’ word je als lezer meegenomen in hun wereld, hun restaurants en hun successen.
Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle behoort al dertig jaar tot de top van de gastronomie, nationaal én internationaal. Met fotografie en interviews is in beeld gebracht hoe het echtpaar de driesterrenstatus heeft bereikt én behouden.
Backstage
Gijs Dragt volgde en fotografeerde Thérèse en Jonnie en hun team backstage. Joël Broekaert sprak met beiden over hoe zij hun zaak al die tijd met ups en downs op hoog niveau draaiende wisten te houden en hoe zij dit combineerden met hun privéleven.
Recepten
De Librije Het Recept is nadrukkelijk geen kookboek, maar de auteur fileert aan de hand van klassieke Librije-recepten wel de spraakmakende ingrediënten van het restaurant. Het boek wordt uitgegeven door WBOOKS en is te bestellen via de website van Librije’s Winkel.
Lees ook:
De Librije viert jubileum en breidt aantal eigenaren uit
Thérèse en Jonnie Boer introduceren backstage bij De Librije
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, WTOL-Academy, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Restaurant De Librije speelt de hoofdrol in een documentaireserie op Omroep Max. In zes afleveringen…
-
Wars van kapsones, trots op zijn afkomst en al jaren in het bezit van het…
-
Demain is de hoogste nieuwkomer in de Gault&Millau-gids voor 2025. Het restaurant in Strandhotel Cadzand-Bad…


