Nieuws

Thérèse en Jonnie Boer introduceren backstage bij De Librije

Gasten van De Librije kunnen een kijkje nemen achter de schermen van het Zwolse driesterrenrestaurant. Eigenaren Thérèse en Jonnie Boer hebben daarvoor Backstage gelanceerd. In een private dining-setting ben je even onderdeel van De Librije.

De chefs en services (bediening) nemen jou als gast mee en geven een uniek inkijkje in de culinaire wereld. Een plek die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor medewerkers.

Kijkje achter de schermen
In De Librije Backstage worden de zintuigen geprikkeld, verhalen gedeeld en goede gerechten en wijnen geserveerd.

Op de plek van de voormalige kookschool Librije’s Atelier is een nieuwe ruimte gecreëerd, waarin beleving centraal staat. ‘Een uniek kijkje achter de schermen’, aldus de initiatiefnemers.

Ambachtelijke producten en leveranciers
‘Gasten maken kennis met de verfijnde technieken van de chefs, die de gerechten ter plekke bereiden. Het verhaal over de ambachtelijke producten en leveranciers wordt gedeeld en de gasten doen zelf mee bij het maken van een gerecht.’

Beleving meegeven
Reserveren is mogelijk vanaf zes personen. Groepen met minimaal acht personen hebben exclusiviteit en de maximale capaciteit is twaalf.

‘We zijn erg blij met dit nieuwste concept’, aldus Thérèse en Jonnie. ‘We delen graag ons verhaal en willen onze gasten meenemen in onze wereld. Wij willen een beleving meegeven, één die niet-alledaags is. Heel even zijn de gasten onderdeel van ons.’

Lees ook:
Herinneringen maken bij De Librije: gastvrijheid in de puurste vorm

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Marrees in Weert start met culinaire bingo

Volgend artikel

Michelin 2023: acht nieuwe Bib Gourmand-restaurants

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.