Nieuws

Bib Gourmand-arrangement restaurant Hemingway en hotel De Draak

Van je diner een weekendje weg maken? Dat kan eenvoudig met het Bib Gourmand-arrangement van hotel De Draak en restaurant Hemingway in Bergen op Zoom. Goed eten en goed drinken in de met een Bib Gourmand bekroonde eetgelegenheid en goed slapen op een van de Deluxe Kamers.

Na ontvangst met een drankje bij grand hotel De Draak heb je de gelegenheid om Bergen op Zoom te verkennen en/of gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten.

Michelin
’s Avonds geniet je culinair in het door Michelin met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Hemingway van een keuzemenu van drie gangen.

Overnachten
Overnachten doe je op een van de Deluxe kamers van Nederlands oudste hotel en ’s ochtends schuif je aan voor een smakelijk ontbijtbuffet.

Reserveren
Het arrangement heeft een prijs van 79,50 euro per persoon op basis van een verblijf met twee personen op één kamer.

JRE-Nederland
Voor reserveringen en verdere informatie kun je terecht op de website van grand hotel De Draak en het bij JRE-Nederland aangesloten restaurant Hemingway.

Vorig artikel

Methode Merlet geheim achter twintig jaar Michelinster in Schoorl

Volgend artikel

Avant-Garde van Groeninge strikt talentvolle sommelier

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.